Epd nr |
Ciabatta m/kyllingf.Gourme Mang/cur. |
antall/vekt |
vekt |
24 61 036 |
Ciabatta |
1 |
120 |
4 080 800 |
Kyllingfilet Gourmet souse vide |
1/2 |
60 |
|
salat |
|
20 |
1 759 976 |
Mango Currydressing |
|
10 |
|
løkringer |
2 ringer |
6 |
|
tomat |
1 skive |
12 |
2 153 401 |
bacon,ferdig stekt |
1 skive |
6 |
|
ruccola salat |
|
6 |
|
lime |
1 båt |
6 |
|
|
|
|
Oppskrift:
Tin Ciabattaen og stek ved 180 gr ca 4 min og fyll dette med salat og Mango Currydressingen.
Bruk halvparten av kyllingfileten(deles på langs)samt bacon på toppen.
Legg deretter inn tomat.løk og ruccola.
Legg på brødtoppen og fest den med en pinne med evt limebåt.