Epd nr |
Am.pizza m/biff,pepp,skinke |
antall/vekt |
vekt |
1 356 203 |
Am.preebaked bunn m/saus |
40 cm |
670 |
1 183 557 |
Pizzamix (ost) |
230 |
230 |
4 082 889 |
Slåtto marinert biff |
40 |
40 |
558 486 |
Pepperoni |
40 |
40 |
4 083 929 |
Pizzaskinke,mini |
40 |
40 |
|
Paprika |
30 |
30 |
|
Rødløk |
25 |
25 |
|
Champignon |
25 |
25 |
319 202 |
Slåtto pizzakrydder |
1 ts |
4 |
497 735 |
Rømmedressing m/hvitløk |
|
50 |
1 090 398 |
Pizzaeske take away |
40 cm |
|
356 709 |
Pizzapapir |
40 cm |
|
2 167 641 |
Dressingbeger |
80 ml |
|
2 167 625 |
Lokk for beger |
80 ml |
|
Oppskrift:
Pizzabunn må tines før bruk.
Garner alltid med ost først,deretter grønnsaker og kjøtt.
Stekes i forvarmet ovn på ca 240 gr i 5 minutter eller til osten er gratinert.
Del opp pizzaen i partcut og dryss over pizzakrydder etter steking.
Anbefal gjerne rømmedressing med hvitløk som tilbehør.