| Epd nr |
Gyros baguette |
antall/vekt |
vekt |
| 2 216 430 |
Fin baguett |
28 cm |
140 |
| 4 083 317 |
Kyllingkjøtt Gyros |
60 |
60 |
| |
isbergsalat /krispy salat |
30 |
30 |
| |
tomat |
2 skiver |
20 |
| |
agurk |
2 skiver |
40 |
| 232 736 |
Tztziki Arterios |
30 |
30 |
| |
fetaost |
4-5 terninger |
10 |
| |
rødløk |
2 ringer |
10 |
| 233 866 |
baguttlomme |
1 stk |
|
| |
|
|
|
| |
|
|
|
| |
|
|
|
Oppskrift:
Stek baguetten 8-10 minutter v/ ca 180 gr etter tining.
Stek/grill kjøttet.
Legg inn salaten og kjøttet.
Pynt med tomat,agurk,tzatziki.Toppes med fetaosten.
Tips:skjær agurken med ostehøvel om ønskelig.
Bruk gjerne en baguettlomme.
Vi har også gyrosmarinert svinekjøtt.
Begge varianter med kjøtt finnes også som ferdig stekt for de som ønsker det.