Epd |
Gyrostallerken |
antall/vekt |
vekt |
4 083 317 |
Kyllingkjøtt Gyros |
100 |
100 |
|
isbergsalat |
50 |
50 |
|
rødløk |
15 |
15 |
|
tomatskiver |
25 |
25 |
1 632 603 |
Gyrosbrød 21 cm |
1 |
100 |
232 736 |
Tzatziki Arterios |
30 |
30 |
361 154 |
Hoff pommes frites glatt |
180 |
180 |
233 874 |
Wrapspapir |
1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oppskrift:
Kjøttet stekes/grilles.
Brødet sprinkles med vann og varmes i halvannet minutt.
Brødet fylles med isbergsalat,rødløk,tomatskiver og kjøtt.
Brødet rulles til et kremmerhus slik at mye av fyllet er synlig og pyntes med
tzatziki på toppen.
Den ferdige gyrosen kan gjerne pakkes inn i et papir(wrapspapir el lign.)
Serveres gjerne med en porsjon pommes frites og en liten skål med tzatziki som dip.
Vi har også Gyros marinert svinekjøtt som et alternativ.
Kjøttet finnes også som ferdig stekt for de som ønsker det.