Epd                          Gyrostallerken                            antall/vekt            vekt     
 4 083 317 Kyllingkjøtt Gyros  100  100 
  isbergsalat  50  50 
  rødløk  15  15 
  tomatskiver  25  25 
1 632 603   Gyrosbrød 21 cm  100 
232 736  Tzatziki Arterios  30  30 
361 154  Hoff pommes frites glatt  180  180 
233 874  Wrapspapir   
       
       
       
Oppskrift:

 Kjøttet stekes/grilles.
Brødet sprinkles med vann og varmes i halvannet minutt.
Brødet fylles med isbergsalat,rødløk,tomatskiver og kjøtt.
Brødet rulles til et kremmerhus slik at mye av fyllet er synlig og pyntes med 
tzatziki på toppen.
Den ferdige gyrosen kan gjerne pakkes inn i et papir(wrapspapir el lign.)
Serveres gjerne med en porsjon pommes frites og en liten skål med tzatziki som dip.
Vi har også Gyros marinert svinekjøtt som et alternativ.
Kjøttet finnes også som ferdig stekt for de som ønsker det.