| Epd nr |
Gratinert baguett med marinert kyllingkjøtt |
antall/vekt |
vekt |
| 2216430 |
Fullkornsbaguett |
28 cm |
140 |
| 2216448 |
Fin baguett |
28 cm |
140 |
| 2411460 |
Kornbaguett |
28 cm |
140 |
| |
|
|
|
| 1 826 924 |
Marinert kyllingkjøtt |
60 |
60 |
| 497735 |
Rømmedressing med hvitløk |
1-2 ss |
30 |
| |
Norwegia ost |
2 skiver |
|
| |
|
|
|
Oppskrift:
Velg ønsket baguett type.
Tin baguetten og skjær den fra toppen i lengderetning(ikke igjennom)
Stek kjøttet og fyll det i baguetten,påfør rømmedressing og to skiver ost på toppen.
Gratiner deretter baguetten i ovnen v/ ca 180 gr i 8-10 minutter.