Epd nr |
Brettebrød m/ mar.kylling |
antall/vekt |
vekt |
2540912 |
Slåtto brettebrød |
1 |
|
4 080 198 |
Marinert kyllingkjøtt |
|
70 |
|
paprika |
2 strimler |
10 |
|
rød løk |
3 ringer |
10 |
497735 |
GC rømmedressing |
3 striper |
30 |
|
rosso lollo salat |
1 blad |
7 |
|
tomat |
1 skive |
13 |
|
agurk |
1 skive |
5 |
|
|
Oppskrift:
Varm brettebrødet i ovnen i ca 150 gr i 5 minutter.
Steik kjøttet,fyll brødet med salat og rødløk. Legg inn det ferdig stekte kjøttet,ha på dressing .
Pynt med tomat,agurk og paprika.
Vi har også ferdig stekt kjøtt for de som ønsker det,ta kontakt.