Epd nr |
Ciabatta m/kylligf.BBQ |
antall/vekt |
vekt |
24 61 036 |
Ciabatta |
1 |
120 |
4 080 800 |
Kylling Gourmet souse vide |
1/2 |
60 |
|
salat |
|
20 |
497 735 |
rømmedressing m/hvitløk |
|
10 |
|
løkringer |
2 ringer |
6 |
|
tomat |
1 skive |
12 |
2 153 401 |
bacon,ferdig stekt |
1 skive |
6 |
|
paprika |
2 strimler |
7 |
|
ruccula |
|
6 |
|
limebåt |
1 |
6 |
Oppskrift:
Tin Ciabattaen og stek ved 180 gr ca 4 min
og fyll dette med salat og rømmedressingen.
Bruk halvparten av kyllingfileten(deles på langs)samt bacon på toppen.
Legg deretter inn tomat.løk ,ruccula,paprika og BBq saus
Legg på brødtoppen og fest den med en pinne med evt limebåt.
Retten kan serveres kald eller varm etter ønske.